View Single Post
Vechi 18.08.2011, 11:39:55
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dacă mai scrii Iisus cu i mic, nu-ți mai răspund.

Ți le-am dat o dată, dar le-ai sucit în stilul propriu. Încă o dată, mai mult pentru cei care nu știu textul:

Luca 11
11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere pește, oare îi va da, în loc de pește, șarpe?
12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie?
13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El!

Legendă:

Cele bune sînt cu negru îngroșat.
Cele rele sînt cu roșu îngroșat.

Întrebare de 1000 de puncte: dacă în Biblie nu scrie că Iisus a mîncat ouă, să zicem, asta înseamnă că nu a mîncat? Ai găsit tu detalii despre viața Lui pe pămînt în Noul Testament, afară de cîteva episoade la naștere, la 12 ani și în ultimii trei ani jumate de viață terestră?

Domnule, eu m-am simțit dator să te atenționez deoarece greșești exprimîndu-te agresiv și ironic la modul constant. Dacă eu văd că persiști în păcat și nu-ți spun, păcatul tău devine și al meu. Tu ești frate cu mine dacă susții că ești creștin ortodox, deci cu atît mai mult este responsabilitatea mea ca să te mustru nițel.

Fără supărare,
Doamne ajută!
FOARTE BINE, prietene, FOARTE BINE. Doamne ajuta!
Reply With Quote