View Single Post
Vechi 18.08.2011, 15:58:18
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Este adevarat ca se inscrie informatia dar nu totul se inscrie in gene ci in memoriile noastre (mai de suprafata sau mai de adincime).
Insa mai intii nu se inscrie in ADN ci mai inti modificarile au loc in hainele spirituale care contin multe calitati -mai multe decit ne-am putea imagina -in legatura cu multe aspecte ale vietii ce tin de universul psihic, material si cel spiritual.
Astfel ca la moartea trupului informatia despre caracter este pastrata in hainele spirituale -aurele spiritului.
ma faci sa rad ..cat de neclara este afirmatia "nu totul se inscrie in gene ci in memoriile noastre" ...care memorii? cele fanteziste ale diavolilor, lumea viselor, lumea hipnozei?...deci sa te scot din ceata genele tin de trup iar aura de suflet...daca ai studia putina GENETICA te-ai elucida...uite in "Cararea Imparatiei", Tinerii, famila si copiii nascuti in lanturi" sunt capitole mari si late "Ereditate si Spirit" sau "Ereditate si Familie" - ai sa ramai surprins sa vezi cam ce spune stiinta combinata cu credinta

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Legatura dintre genetica parintilor si a copiilor nu este destul de concludenta deoarece in unele cazuri se intilnesc gene care nu apartin nici unuia dintre parinti.
te intreb de copii care seamana cu bunicii sau strabunicii lor nu ai auzit?...incearca sa gasesti niste argumente mai plauzibile...deschide putin ochii si fereste-te de SOAPTELE DIAVOLULUI...deschide OCHII...Dumnezeu ne-a dat minte sa cantarim binele si raul...dar te inteleg...parintele Arsenie spunea "In mintea stramba si lucrul drept se stramba".

“Iată cei cu rele: ele vin pe capul oamenilor – și uneori chiar pe cap – de pe urma păcatelor, ca plată, ca ispășire și ca hotar al păcatelor. Dar durerea cea mai mare, pedeapsa cea mai grea, e că plata păcatelor izbește și-n urmași, până la al treilea și al patrulea neam”... „Pedepsesc păcatele părinților în copii, până la treilea și până la al patrulea neam, al celor ce Mă urăsc pe Mine. Și fac milă până la al miilea neam celor ce mă iubesc pe Mine, și păzesc poruncile Mele”. (Tinerii, Familia si copiii nascuti in lanturi)

Last edited by ovidiu b.; 18.08.2011 at 16:31:06.
Reply With Quote