Citat:
Īn prealabil postat de misteria
Da....am fost nu lezata ci dezamagita...de N ori..de spirite mediocre, care fara sa ma fi VAZUT sau STIUT m-au atacat indecent, aici intr-un loc unde ar trebui sa predomine o anume iubire...!Dar asta mi-a dat TEMA de casa...daca asa sunt crestinii adevarati mai bine ma impusc decat sa vreau sa fiu aidoma lor!!!
Desi sigur nu ma crezi am citit ff mult din sfintii parinti, o vreme eram cotata habotnica , pt tineam posturi negre , mereu la biserica , fusta neagra lunga etc....Apoi insa a urmat trezirea....adica am realizat ca Dumnezeu este primordial in interior si asa am inceput o altfel de relatie.
Stefan cel Mare....pt mine (opinie strict personala) a fost mare istoriei, dar sfant nu il pot considera.
Cu copiatul....Normal nu sunt de acord, insa am invatat ca din orice invatatura sa iau ceea ce este bun si util(nu ca reintruparea ar fi)...Nu imi place sa judec dupa forma ci dupa fond!
ps. e adevarat oameni sunt multi , crestini veritabili putini, iar pe unii ii doboara maruntul iar pe ceilalti ii inalta credinta adevarata! Ovidiub ma bucur ca esTi!
|
de ce simti dezamagita?...am expus ceea ce cred ...ca nu esti de acord cu anumite idei nu inseamna ca trebuie sa fii dezamagita...vezi SLABICIUNEA care te domina?...fa diferente! intre om si pacatul din om...eu combat pacatul din om si nu omul!...
care este parerea ta despre parintii nostri? (cei pe care i-ai citit) ...se pare ca la biserica nu ai reusit sa intelegi de ce mergi...te-ai ratacit rau de tot daca ti-ai ales modul tau in credinta sau probabil le amesteci si iei ceea ti se pare tie ca suna bine (sa nu spun doar ceea ce iti convine)...nu esti de acord cu COPIATUL atlor credinte dar sustii reincarnarea...
cu Stefan se pare ca nu ai inteles...in spatele lui a fost marele Sfant Daniil Sihastru...care prin sfaturile si credinta lui a reusit sa transforme Moldova in mormant pentru turci
iertare daca o sa te simti lezata sau dezamagita...este doar punctul meu de vedere si nu are nimic direct cu persoana ta
ps acum ce fuste porti?