Subiect: am o intrebare
View Single Post
Vechi 16.08.2007, 01:41:50
ionita ionita is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rebellu007
Citat:
În prealabil postat de ionita
Doamne ajuta!

Doresc sa mentionez ca sunt destul de tanara(19 ani)!!cu toate acestea ma tem destul de tare de pasul casatoriei si mai nou ma tot intrebam dece? asa ca m-am gandit ca poate exista persoane, care au facut deja acest pas important in viata fecaruia ditre noi si pot sa imi explice si mie ce presupune casatoria! poate cu timpul voi reusi sa trec peste aceasa temere a mea!
Insa este un lucru ciudat in toata chestia asta imi doresc tare mult copilasi, pe care sa-i cresc c frca de Dumnezeu si in spirit ortodox (atfel decat am fost eu educata de prea-iubitii mei parinti).

Va rog tare mult sa imi explicati si mie ce inseamna,din punt de vedere crestinesc, a fi casatorit si a duce o viata, de familie.
Maica Domnului sa fie cu fiecare din voi si sa va bucure inimile!

Doamne ajuta!
cununia e o taina. nu are de ce sa-ti fie teama atata vreme cat mergi pe aceasta cale cu incredere in Dumnezeu. teama este justificata de necunoscut, fiind ceva absolut nou pentru tine. insa aceasta teama ar trebui sa vina mai mult de la cum ne ducem catre mantuire acest drum prin casnicie. aici e problema ta. sa gasesti pe cineva cu care sa poti face acest drum. sa va sfintiti unul pe altul. sa va rabdati, sa va iubiti, sa va iertati, sa va certati si iar sa va iubiti. toate pentru Hristos si in numele Lui.
din pacate, nimeni nu poate sa-ti dea reteta magica pentru o casnicie ideala. toate le invatam. ca si mersul ca si iubirea de Dumnezeu. trebuie sa te astepti la ispite si sa te rogi la Domnul sa poti si sa sti sa le primesti pe toate, oricum ar fi ele, si bune si rele.
Maica Domnului sa-ti dea intelepciune si asculta-le si pe prietenele tale, vorbind cu duhovnicul. nu te descuraja. duhovnicul va avea totdeauna timp sa discute cu tine pentru un pas atat de important. sunt sigur de asta.
ai grija de tine si s-auzim de bine.
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!

iti multumesc din tot sufletul pt cele scrise. voi incerca sa-mi fac rost de aceasta carte cat mai repede cu putinta!!

Doamne ajuta! :)
Reply With Quote