Subiect: Urgia economica
View Single Post
Vechi 20.08.2011, 07:04:15
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu stiu daca productivitatea e scazuta peste tot. Sa luam de exemplu productia de castraveti....au avut astia grija sa scoata un zvon cu bacteria e-coli ca, gata....a a taiat craca de sub picioare producatorilor.
Deocamdată, fermele de păsări care au fost obligate de Sanepid să își omoare și incinereze (pe cheltuiala lor) obiectul de activitate cu ocazia răspândirii zvonurilor cu gripa aviară "dovedită științific" au încasat o justă despăgubire de 5,3 milioane RON de la stat. Numai așa entuziasmul distructiv al organelor statului poate fi limitat. Mi-ai omorât găinile pretinzând că au gripă aviară ? Te costă. Mi-ai confiscat zahăr zicând că are o teribilă bacterie numită Leuconostoc ? Despăgubiri ! Mi-ai ruinat afacerile cu șeptel pretinzând că vacile mele sunt nebune ? Vacile costă mai mult decât găinile. Mi-ai paralizat copilul pentru toată viața vaccinându-l fără voia mea ? Ohooo, asta costă și mai mult. L-ai ținut pe Patriciu 48 de ore arestat fără vină ? Patriciu nu uită și nu iartă. Imaginea este tot ce are un om de afaceri mai scump. Ai clădit circul de stat pe terenul din groapa lui Ouatu pe care ai luat-o cu japca de la părinții mei ? Scoate circul sau scoate banii. Altădată să ai indicii serioase care să justifice arestarea. Să vii cu dovezi că Leuconostoc este pericol de sănătate publică. Să găsești măcar un singur caz de aviară în România transmisă de la galinacee la oameni. Să aduci tabel nominal cu câte cazuri de poliomielită sălbatică s-au înregistrat versus poliomielită post-vaccinală. Să faci circotecă pentru copii pe terenul tău, nu pe terenul meu. Când statul va afla cam la ce nivel se ridică factura abuzurilor sale, va învăța un lucru important. Să lase în pace economia. Familiile. Să nu mai instumenteze politic justiția. Și, cel mai important: să nu mai inventeze probleme, pentru ca din soluțiile la ele să se îmbogățească, pe căi necinstite, clientela sa.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 20.08.2011 at 07:17:16.
Reply With Quote