View Single Post
Vechi 20.08.2011, 18:19:47
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Daca tu ai deja raspuns la toate, pai da-mi si mie raspunsurile acolo unde-i firul despicat in 4. Daca nu le stii pana in asemenea detalii, de ce crezi ca altii ar trebui impiedicati sa le stie? Sunt unii care n-au nevoie sa stie nimic iar altii care vor sa stie foarte multe. Cand a refuzat Domnul sa raspunda celor din urma.
Adriana, poti pune intrebari, asa cum pot pune si altii, iar cine stie iti va raspunde, insa sa nu ai pretentia unui raspuns si in cazul devoalarilor care trivializeaza textul Scripturii, de la metafora „mireasa a lui Hristos” sa ajungem sa discutam despre mirele trupesc ,daca Hristos e mirele calugarului , deci inutilitati, in loc sa explicam aceasta metafora ,ce presupune ea, in ce consta legamantul cu Hristos, asta-i important. Nu toti au dispozitia pentru firmituri, discutii care tind spre derizoriu, de aceea nici nu intervin pe acest topic.

p.s Am spus ca mi se pare inutila discutia pentru ca nu explica semnificatia metaforei, dar si pentru ca din punctul meu de vedere, pe Hristos nu-l poti desparti de Mireasa Sa pentru a institui o relatie de poligamie, deci nu spunem ca Hristos e mire pentru fiecare dintre noi, El e mirele Bisericii, a unui singur trup, caci si nunta Mielului e una. Cand acest „ trup” va fi demn de chemarea Sa, va avea loc si nunta : "Să ne bucurăm și să ne veselim și să-I dăm slavă, căci a venit nunta Mielului și mireasa Lui s-a pregătit". Alte discutii mi se par de prisos.

Last edited by ioanna; 20.08.2011 at 19:12:03.