View Single Post
Vechi 20.08.2011, 21:53:28
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Ce pot sa mai spun, ferice de tine ca nu esti indoctrinata ca noi toti si poti sa te misti liber in interiorul, dar si exteriorul adevarului :) Noi, indoctrinatii, ne incapatanam sa ramanem in interior. Te las sa discuti cu cei "neindoctrinati". O seara placuta!
"Noi toti"? :) Eram sigura ca din Biserica am luat si eu prostul obicei sa generalizez :)) Cand un credincios crede un lucru, e convins ca la fel crede toata biserica asa ca generalizeaza cu "noi toti". Cand insa biserica e criticata din cauza unui membru al ei, brusc generalizarea este ceva de rea-vointa :))

Ioanna draga,
Adevarul ne face liberi. De aceea ai dreptate ca ferice de mine. Insa cu partea a doua nu ai dreptate pentru ca parabola celor 10 fecioare exista, ea nu introduce ideea de poligamie prin faptul ca 5 din ele intra in camera cu Mirele, iar fecioarele ii simbolizeaza si pe barbati, si din fericire a fost un user barbat mai inainte care din proprie initiativa a spus acest lucru. Deci eu nu ma misc in afara Adevarului ci dimpotriva, Adevarul ma face libera sa ma misc in toate directiile in interiorul lui