am avut shi eu intr-o noapte un vis, in care eram singur intr-o cetate medievala mai mica, ceva mai mare ca shi o casa, shi paream cavaler, eram imbracat asha shi parca eram pus sa apar credintza, vai de mine ce m-a incantat ideea shi rolul meu... acum realizez ca era ceva in gen masonic shi dracesc, o gadilare de orgoliu...
dar am impresia ca e vorba de ceva mai mult decat nishte oameni shi un club ocult sau spiritist cu juraminte, adica Domnul nu cred ca se refera la masoni doar ci la ceva mai mult de exemplu:
iata ce am citit de la Parintele Cleopa Ilie:
"Tot duhul care nu marturiseste pe Iisus Hristos ca este Dumnezeu, Antihrist este !"
( I Ioan 4, 3 ).
shi citisem undeva ca daca duhul respectiv nu marturiseshte ca Domnul Iisus Hristos a fost intrupat in persoana nascuta din Preasfanta Fecioara Maria, la fel, antihrist este... (nu mai stiu exact unde deci rog iertare ca am uitat)
Sf Andrei al Cezareei:
“Spiritele viclene, raspandite in univers,
vor inspira oamenilor o excelenta opinie generala despre Antihrist,
un entuziasm nemaipomenit, o atractie de neinvins fata de el“
deci poate ar trebui sa intrebi, sa stai shi sa te intrebi daca duhul bunastarii ce da peste tine marturiseshte ceva... shi daca nu marturiseshte nimic sau marturiseshte altceva inseamna ca tot de rau este...
si oricum vam spus ca nu numai despre intalnirile masonice ci ca mishuna cam pestetot cate ceva, nebagat in seama, neobservat...
|