Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Unde a apărut articolul cela? În Babilonischer Beobachter?
|
Ooo ai revenit cel care se ameteste cu must facut in luna ianuarie!?! Iti arati coltii iara? Da ai dreptate in babilon am scris acel articol pe un forum adventist ...(nu dau numele). Vezi ca esti atat de mintos ca nici nu ti-ai dat seama ca sunt baiat si nu fata. Probabil vrei sa o faci pe desteptul! Dupa ce am scris acel subiect un om a venit la usa mea! De ce la usa mea si nu si la alte usi deoarece am intrebat pe vecini daca si la ei a venit? Desigur Dumnezeu m-a indrumat sa-i zic: pleaca satana, fara sa-i deschid usa !(precizez ca apartamentul meu nu e la parter si nu incepe cu numarul 1!). Iata cum biserica adventa (tipul a avut totusi timp sa se prezinte) pe baza unei postari iti poate afla adresa! Asta inseamna spaga la firma x care imi distribuia netul deoarece firma respectiva nu are voie sa arate adresele clientilor sai! Nu as vrea sa mai spun si despre credinciosii adventi care i-am cunoscut in numar foarte mare care mi-au lasat o impresie dezgustatoare! Vindeau bauturi alcoolice beau si fumau pe furis ! Doua cazuri ma-u impresionat.
Un tip a plecat in Italia la munca apoi cu martori adventi a atras atentia bisericii advente ca sotia calca pe langa in lipsa lui! Biserica adventa l-a amenintat sa taca si apoi l-a dat afara. Tipul s-a dus dezamagit la penticostali despre care s-a convins ca si acestia nu ar fi toti niste ingerasi...Un alt caz nefericit este o fosta? adventista care s-a maritat cu un betiv ! Betivul a trecut la adventi ca sa se casatoreasca cu tipa adventa si au facut si un copil. Totusi din nu stiu ce cauze dupa cati-va ani acestia s-au despartit! Tipa ca sa se rabune a inceput sa pozeze sexy! Interesant dar trist!