View Single Post
Vechi 21.08.2011, 12:58:28
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marius0987 Vezi mesajul
"spre_rasari" afirmi ca religia in care esti conteaza mult. Oare nu toate confesiunile crestine au la baza BIBLIA? Versetul dat de tine, putea sa il dea oricine din orice religie crestina in scopul argumentari improtantei crezului in Dumnezeu si in mantuire. E foarte usor sa scoti din context un citat si sa il folosesti dupa bunul plac, insa de versetul precedent Marcu 16:15 "Și le-a zis: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la toată făptura." de asta ai uitat? Nu am gasit in toata Biblia in care sa spuna sa fi ortodox , penticostal , adventist, etc, in caz contrar nu o sa ai parte de mantuire. Evanghelia, toate religile crestine o propovaduiesc, fiecare in modul ei, dar invataturile sunt aceleasi. Nu exista religie mai buna sau mai rea, ci doar oameni mai buni sau mai rai. Poti sa crezi in Dumnezeu si sa te rogi indiferent de confesiune, ori daca o faci acasa ori la biserica, ori daca aparti de o confesiune sau nu. Daca este asa cum zici tu, si Dumnezeu ne judeca dupa religie, la fel cum oamenii judeca dupa culoarea pieli, starea sociala, si nu dupa fapte, atunci El nu este cu nimic mai bun decat oamenii. Insa sunt convins ca El nu este asa ci este drept. Cat despre botez, nu este vorba neaparat de simbolica scufundari in apa, si de celebrele cuvinte, ci atunci cand l-ai acceptat cu adevarat pe Dumnezeu in viata ta si ii urmezi calea esti cu adevarat botezat.
daca citesti mai cu atentie BIBLIA ai sa-ti dai seama cat de mult conteaza botezul in apa,sa va spun eu cum e cu religia,care dintre voi daca nu ar avea un nume l-ar mai cunoaste cineva?asa e si cu religia,daca nu are o denumire cine ar mai recunoaste-o?DOMNUL ISUS s-a nascut evreu si nu a facut diferente intre religi,popoare sau culoare,i-a unit pe toti pe cei care cred cu adevarat in el si nu se cearta pe tema religiei,intradevar ca rligia penticostala se apropie cel mai mult de adevar si coincide cel mai mult cu ceea ce vrea DUMNEZEU de la noi,iar pe un liber cugetator nu il intereseaza religia ci adevarul asai domnule marius?DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE
Reply With Quote