View Single Post
Vechi 21.08.2011, 13:23:03
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Dacă-mi ești frate ortodox, cum de ridici mâna** asupra Părinților tăi și ai mei și ai fratelui neica_nimeni_altul? Nu știi că dacă-ți lovești Părinții nu vei mai avea zile*** multe pe pământ****?
Foarte curios, mă tratezi cu asprimea de care mă acuzi că l-am tratat pe altul, plus un pic de dobândă. După ce să mai iau? După vorbele tale sau după faptele tale?
Chestia cu lovitul, ridicatul mâinii și întrebarea retorică de la finalul paragrafului sunt exagerări care nu merită niciun comentariu!

Citat:
pentru că te dai ortodox dar ești păcălit.
N-ai de unde ști tu ce sunt și ce nu. Nu există virtuți și idei de identificare a "bunului ortodox" decât în creierele unora care confundă ortodoxia cu o ideologie de sorginte antică, plină de teorii în măsură să-i determine pe adepții săi să creadă că sunt cei mai tari din univers .
Singurul lucru adevărat pe care l-ai spus, involuntar, este că nu sunt ortodox! În realitate sunt creștin ortodox.

În concluzie: mulțumesc pentru încercarea de "catehizare" dar mi-e teamă că sunt alții (de pe forum) de la care am ceva de învățat.
Cu bine!

Last edited by Mihailc; 21.08.2011 at 15:43:15.