View Single Post
Vechi 21.08.2011, 15:30:00
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Draga mea, sa zici ca Eva era mai intelectuala, atat timp cat inca nu primise stiinta prin gustatea din fructul oprit, e o gluma buna! Si prin gustare a devenit geniu (intelectuala era inainte de a gusta)! Foarte frumos! Daca era atat de INTELECTUALA dupa ce a mancat din pom de ce nu si-a cerut scuze lui Dumnezeu pentru calcarea poruncii? Un om cu capul pe umeri asa ar fi procedat dat fiind faptul ca acum cunostea binele si raul iar calcarea unei porunci e un lucru rau.Nu draga mea, Eva (ca si Adam) nu au devenit mai intelectuali, ci au devenit AROGANTI, pasand vine unul altuia: Adam-Evei si Eva-sarpelui, insa nici unul nu si-a asumat responsabilitatea incalcarii unei porunci divine. Si apropos, de unde stii tu ca dupa o perioada de timp Dumnezeu nu ar fi dat chiar el voie primilor oameni voie sa guste fructe din pomul oprit? Iar tu ai o gandire deficitara. Cum poti sa zici ca Dumnezeu nu le-a interzis primilor oameni sa manace din pomul cunostintei binelui si a raului? Asta e o gandire pur eretica, ca sa nu zic ca se aseamana cu doctrina satanistilor lui Anton LaVay.Dumnezeu a sis clar:
"A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă și a zis: "Din toți pomii din rai poți să mănânci,
Iar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit!" (Geneza 2: 16-17).
Mai clar de atat nu se poate, mai ales ca pentru calcarea poruncii omul a devenit muritor si din acest motiv au venit toate nenorocirile posibile asupra pamantului, mai ales ca pacatul a lovit intreaga creatie fizica, nu numai omul.Si tu zici ca prin calcarea poruncii omul nu a facut un lucru rau, defapt Dumnezeu nu a interzis nimic, iar femeia in MAREA EI INTELEPCIUNE a mancat dintr-un pom care da stiinta si a devenit geniu, si pentru ca era fata de treaba, a dat si incultului de barbat sa manance din acel fruct ca sa se mai destepte un pic si el, ca altfel o facea de rusine (glumesc acum, nu te supara!).Ceea ce sustii tu acum contrazice Biblia. Moartea ce este? Pedepsa pentru calcarea poruncii!
Sa revenim la femeie.Dupa izgonirea primilor oameni Dumnezeu ii da autoritate lui Adam asupra Evei ca sa o stapaneasca si nu inainte, asa cum sustii tu.Citeste mai cu atentie Biblia.Doamne ajuta!
Domnule Stefan,
Imi pare rau pentru dvs. dar prin modul in care ati raspuns la acest mesaj aratati foarte bine ca Adam era mai putin intelectual pentru ca iata, nu ati fost capabil sa intelegeti nici macar o postare, pentru ca eu nu am zis ca Dumnezeu nu ar fi dat porunca ci am zis exact pe dos de n ori in postarea la care ati raspuns. Am zis ca tocmai ca primisera porunca si ca tocmai aceasta porunca o retinea pe Eva sa nu manance pana cand SARPELE a pacalit-o ca de fapt Dumnezeu nu poruncise asa ceva. Intelegeti Domnule Stefan? SARPELE a mintit cum ca Dumnezeu nu ar fi dat porunca nu eu. Sarpele este eretic, nu eu. Cat de greu pricepeti si o singura postare si vreti apoi sa ma lamuriti ca n-ar fi Eva mai intelectuala :))

Cat despre AROGANTA, nu are nimic de a face cu a fi INTELECTUAL. Arogant poate fi si unul intelectual si unul mai putin intelectual, si la fel si cu smerenia. Domnul a fost cel mai smerit dintre toti, dar si cel mai intelectual. Fariseii si preotii erau cei mai intelectuali ai timpului lor, dar si cei mai aroganti.