View Single Post
Vechi 21.08.2011, 17:02:32
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Va multumesc si eu

De ieri vroiaam sa intru foarte mult am vrut ,sa va spun doar sunt foarte multi oameni care cersesc asa cum spuneti si intind mana dupa ajutor cel putin 90 la suta din ei vor pentru ca nu au sau nu vor sa munceasca si au gasit un bun folos prin a cere de la altii ,vreau sa va spun ca eu stiu ce este in sufletul meu cand nu am sa le pun copiilor de mancare sau cand stiu ca vine iarna si trebuie sa ii imbracam ,am facut copilasii acestia ii iubesc din toata inima sunt viata mea pentru ei ma lupt cand nu am daca credeti ca sunt singura care am cerut fiind necajita sunt multi care sunt necajiti si cer ajutor deasemenea ca si mine si nu sunt luati atat de dusmaneste ca si noi ,eu atat imi doresc cei care se gandesc kla noi si ne trimit o paine pentru copii sa stiti ca ii multumesc cu lacrimi in ochi bunului Dumnezeu si il rog din toata inima mea sa le dea acest dar care mi lau facut copiilor mei in lacrimi de bucurie si de veselie pentru familiile si casa lor ,daca cineva odata vrea sa ne trimita o paine pentru copii ii rog din inima sa ne scrie pe privat sau la adresa de email dumi_emil@yahoo.com ,,Va multumesc toata viata din suflet tuturor si nu doresc decat sa fie si in casa mea macar o mica bucurie pe chipul copiilor mei care ii iubesc si ii educ asa cum Dumnezeu ma indruma ,va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca sufletele asa cum ati fost alaturi de noi in rugaciune si ajutor ,adrea noastra care acum sta este Bucevschi Iuliana ,strada transilvaniei numarul 11 ,judetul botosani .localitatea dorohoi ,pe parintele nostrau de la parohie il cheama Ioan Adam ,Doamne ajuta.
Reply With Quote