Domnule Stelian ai vazut sper ca nu eu am inceput atacurile ci acel penticostal numit dupa cate stiu penticostalul! Un om banat de n ori revenit sub n nume! Nu am nimic cu adventii si cu penticostalii ei sunt niste oameni in speta sinceri. Dar asta nu ma impiedica sa arat cea ce sunt! Cultele lor sunt niste secte (ai citit nt sa vezi cate povete avem despre invatatorii falsi ca sa ne ferim de ei?) Si cum vin ei? Cu vorbe amagitoare ...Si la sfarsit oamenii se vor da duhurilor dracesti ...etc etc.
Biserica este adevarul este unica nu prezinta mai multe adevaruri care se contrazic ea este de la inceput si tot ea are si pesti buni si pesti rai! Ca sa intelegi mai bine ca nu pe piatra lui White sau Luther este cladita biserica uite aici un verset care arata continuitatea bisericii si nu numai :
Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni.
matei 5: 13
|