Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Ai dreptate, se spune totusi ca e bine sa te feresti de ei dar uneori raul care o fi el sub ce forma ar fi te intareste pe tine care esti drept-credincios!Ca sa mai pun putin paie pe foc (uneori trebuie sa fi mai dur ca sa-i faci sa se trezeasca) pot sa le spun ca nu am auzit cazuri de adulter la iehovisti! Sau ca ar vinde tigari si alte lucruri interzise de cultul lor! Ca sunt ei mai scandalagii asta e partea a doua si nici nu prea te lasa sa vorbesti! Dar nici puturosi nu sunt! Deci vedeti ca daca membrii unui cult sunt mai nu stiu cum nu asta inseamna neaparat ca la ei este adevarul? Cazuri de desfrau sunt descrise si in Nt si era vorba despre cazuri gasite in biserica primara!
|
iti dau dreptate cu cazurile despre adulter,si la mine in biserica s-a intamplat,ca in oricare biserica draga prietene,si te asigur ca si la iehovisti,stiu eu un caz mai special,am avut cumnat iehovist,si despre tigari si bautura ca sant care vand,si dintre penty autentici,dar mai sant cateva categori de penty,sant carismaticii care au o viziune la fel ca si catolicii privind purgatoriul,in orice neam si religie se intampla treburi dintre astea,satan nu doarme niciodata,are frau liber sa atraga cati mai multi adepti si cea mai puternica arma e banul,sant multi care pt bani sub pretextul ca tre sa supravietuiasca fac anumite treburi necurate