View Single Post
Vechi 21.08.2011, 18:06:16
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Ai dreptate, se spune totusi ca e bine sa te feresti de ei dar uneori raul care o fi el sub ce forma ar fi te intareste pe tine care esti drept-credincios!Ca sa mai pun putin paie pe foc (uneori trebuie sa fi mai dur ca sa-i faci sa se trezeasca) pot sa le spun ca nu am auzit cazuri de adulter la iehovisti! Sau ca ar vinde tigari si alte lucruri interzise de cultul lor! Ca sunt ei mai scandalagii asta e partea a doua si nici nu prea te lasa sa vorbesti! Dar nici puturosi nu sunt! Deci vedeti ca daca membrii unui cult sunt mai nu stiu cum nu asta inseamna neaparat ca la ei este adevarul? Cazuri de desfrau sunt descrise si in Nt si era vorba despre cazuri gasite in biserica primara!
Sunt oameni si oameni. Unii-s atat de fericiti ca l-au descoperit pe Hristos, incat tin sa impartaseaca tuturor asta, inca nu te poti supara pe ei cand te abordeaza si tind sa te “atentioneze” de marea eroare in care tu esti, iar el e cel care trebuie sa te salveze :) Oamenii aceia chiar cred, iar daca ei sunt linistiti si impacati in credinta lor, nu te bagi, il lasi pe Domnul sa le lumineze mintea. Altii sunt agresivi, iti ataca credinta, o desconsidera, o lovesc din toate partile (vedeti exemple pe forum), pe aceia ii ignori sau ii “pui la punct”, insa cu tact, pentru ca nu-ti poti lasa credinta si practicile "batjocorite". Cat ii priveste pe Martori, ei sunt de felul lor mai organizati, au un anumit tip de viata, activitati tipice care-i tin mereu ocupati si nu le dau ragaz si pentru alte lucruri :) insa stati linistit, sunt si la ei destui "pacatosi", doar tot oameni sunt. Nu-s sigura, dar cred ca-i excomunica pe cei vinovati de adulter. (daca e un Martor pe forum sa ne confirme)
Reply With Quote