Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Biserica sau grupul de oameni care cred in Iisus nu se afla in orice cult domnule!Biserica nu poate fi biruita de diavol ea este indrumata de Dumnezeu. Nt spune ca de omul eretic sa ne ferim! Nt ne invata ca biserica este condusa de episcopi si prezbiteri hirotoniti! Nt ne invata ca daca ei (ereticii) ar fi fost din noi ar fi ramas in noi! Daca noi ortodocsii am sarat cu o sare proasta inseamna ca crestinismul e o religie eretica! Dar adventii au sarat dupa anul 1800 cu o sare conform acelui verset care nu exista (sau o sare proasta) sau si-a pierdut gustul! Biserica este adevarul si ea a luminat omenirea a distrus toate celelalte imparatii pagane etc etc
Pe de alta parte dupa ce m-ati aratat cu degetul pentru niste adevaruri spuse (crestinul deci trebuie sa ascunda adevarul dupa parerea voastra?!?)incepeti chiar voi (adica tu) sa le recunoasteti!
|
ai dreptate ca nu poate fi biruita pt ca e condusa de o MANA PUTERNICA,dar nu uita ca biserica e un loc unde merg oameni slabi acre cauta mantuire putere,daca nu staruiesti in rugaciune in cereri catre DUMNEZEU,dupa cum am mai spus si satan vegheaza asupra noastra sa prinda o slabiciune o portita pe care poate sa intre si sa ne faca sa gresim intr-un fel sau altul,dar spre bucuria noastra avem un TOVARAS de nadejde,si ce adevaruri sa-ti mai spun,cand iti recunosti pacatul el este iertat(ma refer la mine)ceea ce incerci tu sa faci,cu tot respectul,incerci sa pui intr-o lumina proasta biserica advetista si cea penticostala,sincer nu ma deranjeaza ti-ai castigat dreptul la libera exprimare,imi poti spune daca ai vazut cazuri de blasmefie in biserica ortodocsa?si sa-mi dai cateva exemple,daca imi raspunzi sincer promit ca voi parasi acest forum