Si stiu ca Dumnezeu nu ne da noua binecuvantari pentru ca am avea ravna si traim in infranarea poftelor, ci pentru ca el vede ca noi vrem asta si ne place sa traim dupa cum vrea el, chiar daca noi nu prea reusim in totalitate, dar aratm interes pentru voia Lui. Este ca un fel de testare, vrea sa vada cata dorinta avem sa traim dupa poruncile Lui. Spun asta pentru ca in ultimul an mi s-au indeplinit niste dorinte,(achizitii materiale), chestii la care nu credeam ca o sa ajung sa mi le iau pentru ca sunt relativ scumpe pentru mine, dar uite ca totusi le-am luat, si asta nu pentru ca le-as merita, ci pentru ca Dumnezeu mi-a demonstrat ca El imi poate da chiar daca sunt un pacatos notoriu, dar eu nu ii dau nimic Lui dupa toate cate imi da El! De asta imi pare mie rau, ca Dumnezeu mi-a dat si pe cele care le doream si uite ca am ajuns la concluzia ca nu am nici o mangaiere sufleteasca in urma achizitionarii acelor obiecte, mi-am dat seama de fapt ca imi trebuie altceva mie, mai putin cele materiale, dar pe primul loc este sa am puterea sa pot trai dupa voia Lui, si asta nu trebuie decat sa o dobandesc de unul singur prin vointa mea si cu ceva efort, pentru ca aici Dumnezeu nu imi mai poate da pe tava cum mi le-a dat pe celelalte.
|