21.08.2011, 19:15:50
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de stelian26
zeciuiala nu e obligatorie,dar daca mergi la o BO si ceri preotului sa-ti faca o rugaciune practic te obliga sa cumperi o lumanare,si teoretic:),cum poate sa spuna un preot ca daca nu aprinzi o lumanare rugaciunea nu iti este ascultata?prietene daca vrei sa faci o donatie unei biserici fa-o fara sa te stie toata lumea,sau sa-ti auzi numele rostit in biserica,"nu suna din trambita pt binele care-l faci"sati linistit ca si la BO tre platit cultul anual,daca nu il platesti te citeste in biserica spre rusinea ta,e normal asa ceva?sau nu te casatoreste nu iti face un botez in familie sau inmormatare,si mai cate tre platite pt asa ceva,nu te uita la o biata zeciuiala din propriul castig cand in cealalta parte se impun anumite taxe,depinde de cat e de bogata comunitatea ortodocsa,ai inteles ceva din asta,daca nu iti mai explic si iti dau si argumente valabile,DOMNU SA TE BINECUVANTEZE FRATE ORTODOX
|
De ce esti neserios prietene? Ce, voi penticostalii nu contribuiti cu donatii pentru biserica voastra (ca sa nu zic taxa obligatorie) la pastorul vostru? Eu am avut coleg de banca in clasele gimnaziale fiu de pastor penticostal si stiu foarte bine ce vorbesc.Si acum am o colega de serviciu neoprotestanta (cultul dupa evanghelie) si stiu foarte bine bine ca contribuie cu bani la biserica ei. Nu zic ca e un lucru rau. Orice biserica crestina (de orice confesiune) supravietuieste prin donatiile si taxele pe care le suporta credinciosii ei.Dar mai intai sa vedem barna din ochiul nostru penticostal si apoi sa vedem paiul din ochiul altuia ortodox. Doamne ajuta!
|