Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Inca de atunci biserica se forma sub conducerea apostolilor. Mentinerea ei s-a facut prin hirotonire! Era o forma vizibila in care se arata membrilor biserici in cine sa-si puna increderea! Orice om normal la cap isi da seama ca biserica era tinuta sub cuvant majoritatea enoriasilor fiind analfabeti sau neavand carti sa citeasca! De aceea si spun la un moment dat: eu sunt al lui Pavel al lui Iisus etc etc. Cum spunem si azi :eu sunt al preotului x din biserica y.
P.s amuzant daca am citit bine ca cineva a crezut ca sunt iehovist! Nicipomeneala! Am aratat ca nu cunosc la ei cazuri de abatere asa de mari cum am intalnit la biserica adventa sau penticostala! Atata tot!
|
si eu am crezut la fel ca esti iehovist,dar sa sti ca peste tot sant oameni care gresesc f mult,dar nu tre sa judecam noi,orsicum iti spun sincer cand o anumita religie sau biserica omoara si asupreste in numele DOMNULUI ISUS,nu se mai poate spune despre ea ca e de la DUMNEZEU,sti la ce fel de biserici ma refer,sa lasam putin oamenii simplii deoparte si sa ne aducem aminte ce au facut si inca mai fac preotii si episcopii prin anumite biserici si catedrale,daca iti aduci aminte de preotul acela din italia(roman otrodox)care a invintat un azil pt imigranti,si ii obliga sa faca sex si chesti sado-maso cu el,STI POVESTEA MANASTIRII ATANACU(sper ca am scris bine),atunci eu sa merg sa ma spovedesc sau sa pup mana unui asemenea preot care,el insasi nu isi poate marturisii toate pacatele superiorului lui,si sant n cazur,,iti spun ca si la protestanti se mai intampla cazuri de astea,dar prea putini recunosc,sti faza din america cu pastoru ala care s-a imbogatit pe seama cu sfarsitu lumii,asemenea oameni sant naucici de cel rau,si daca nu am dreptate contrazice-ma