View Single Post
Vechi 21.08.2011, 21:02:33
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Wink

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Stelian trebuie sa cauti adevarul. Foarte bine! Raspuns bun spunem noi ortodocsii sa dam la judecata! Dar trebuie sa pui intrebari! Calea catre ortodoxie ar fi o carte in care poti gasi raspunsul sau Frazier care scrie o carte despre Venirea Domnului. Poti gasi si aici raspunsuri mai ales ca avem obligatia sa ti le dam! Mare bucurie e in ceruri si deci si pe pamant pentru intoarcerea unui om de pe calea cea larga. Din pacate cum spunea un monah: cea mai frumoasa viata e cea calugareasca dar daca stiti de cate ispite diavolicesti o sa aveti parte a-ti fugi imediat!
P.S am ramas uimit ca acesti calugari invinuiti ca nu stiu prea multe sunt niste oameni exceptionali! Desigur nu stiu daca toti deoarece orice padure are uscaciuni! Si au puteri clare de a vedea ce fel de om esti din punct de vedere crestin.
domnule neagu am ajuns sa am un respect deosebit pt tine,intradevar se vede ca ai mai multa sc si esti un credicios desavarsit,ai experienta in subiectele despre religie,dar daca se merge pe un anumit subiect pe care majoritatea l-au deschis,acelea de a scoate la iveala adevarul atrocitatiilor penticostalilor si advetistilor,ca mai mult despre asta discuta anumiti frati ortodocsi,hai sa vb si despre ce au facut si preotii si inca mai fac,esti de acor?sau cine e de acord sa vb despre asa ceva?
Reply With Quote