Citat:
În prealabil postat de vsovi
[...]parerea mea este ca nu se prea poate o zi macar fara ceva legat de sex, din multe cauze... sau cel putzin unii ca mine nu prea pot... deshi sunt conshtientzi ca desfranare este shi cand doar te uitzi la o femeie ca s-o pofteshti, ca sa curveshti cu ea, pentru ca deja te-ai shi desfranat cu ea in inima ta, in tine, in sufletul tau, asha ne spune Domnul Iisus...
[...] eu n-am prea reushit shi ma zbat aproape in zadar in ea de multishor...am doar vagi sperantze ca se vor termina candva scarbele astea atat de placute shi se va strivi shi in mine cu adevarat capul sharpelui pacatelor desfranarii de piatra care este Hristos.
[...]
Deci daca urzicutza spune ca se poate.... sa speram shi noi ca se poate!
|
Imi place ca vsovi a recunoscut, in aceeasi situatie ma aflu si eu, dar vreau sa ma schimb, insa vreau sa precizez faptul ca este o lupta foarte grea, este un "razboi nevazut" foarte anevoios, pentru ca trebuie sa inlatur un pacat care mi sa inradacinat adanc in suflet. Este un fel de lupta lui Sisif, stai un timp in abstinenta, ca dupa atata timp in care ai facut fata cat de cat ispitirilor, sa cazi din nou in pacat dintr-un motiv de neiertat. Sper si eu cum spera vsovi, ca poate in timp voi dobandi prin puterea lui Iisus vointa necesara sa pot strivi "capul sarpelui" ce zace in mine.