Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Stelian ai vazut si tu ca inca din apocalipsa unii episcopi se abateau de la indatoriri! Preotul e om si poate gresi. Cazul de la manastirea Tanacu este un caz in care se demigreaza voit biserica ortodoxa! Oricum smintelile vor fi din ce in ce mai mari! Sti cum se intreaba Iisus: voi mai gasi credinta? Pe adventisti si pe iehovisti ::)) Cred ca ai fost ortodox dar nu ai stiut sa traiesti cu adevarat credinta! A fi ortodox nu e un lucru usor! Un ortodox traitor!
P.s de multe ori imi dau seama cat de atent se citesc postarile unui om. Eu am spus ca nu stiu cazuri de coruptie in biserica iehovista pe langa faptul ca sunt foarte ceratreti si nu te lasa sa-ti spui parerea si de aici unii au crezut ca sunt iehovist :)) Asta vreau sa zic. Ai fost ortodox dar poate nu traitor!
|
daca nu te superi ce religie ai?am trait si am luptat pt ortodocsie,dar lupta a luat sfarsit cand mi s-a descoperit ca nu e bine ce fac,intradevar ca sant mai multe feluri de a lupta,si poate ce am facut nu a fost bine,dar acum sant impacat ca DUMNEZEU m-a iertat si mi-a dat o noua viata,fiecare avem o cruce de purtat,recunosti cuvintele acestea asai?