View Single Post
Vechi 21.08.2011, 21:24:17
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Doamna daca biserica este calauzita de Duhul Sfant trebuie sa cautati o biserica apostolica in care femeile si barbatii slujeau la altar ! Mai trebuie sa gasiti si niste crestini care cred partial in biblie. Adica numai cea ce le convine! Faceti o secta sau o biserica si lasati-ne in pace. Eu cred ca e pierdere de timp sa vorbesc cu dumneavoastra. Ieri erati ortodoxa si faceati pe naiva ca nu stiati de unde stiu ca sunteti ortodoxa , acum sunteti crestina din turma bunului Iisus(noua secta?!?). Lupul care isi schimba blana dar naravul mai putin...Amuzant cum ii intoarce vorbele spuse de Ioana! O sa spuneti ca si Nt este impotriva femeii deoarece nu a fost scris de femei!! In acest caz biserica nu a fost condusa de Duhul Sfant ci de ambitia barbatilor! Si aici e problema ei! Cand o sa apara femeile preot in biserica biserica va lua un mare avant. Dar cum sa prezinte biserica adevarul daca ea a fost impotriva femeii... bla bla bla
Nu doar ieri eram ortodoxa ci si azi si voi fi si maine. Iisus s-a definit pe Sine Insusi Bunul Pastor iar pe noi oitele Lui. Si stati linistit ca va las in pace, nu spuneti absolut nimic concret niciodata ci numai aratati cate nu stiti dar nu pentru a afla ceva, ci pentru a da altora in cap cu faptul ca nu stiti, vorbiti despre postari de acum juma' de an fara sa mi le aratati si mie ca sa ma lamuresc despre ce anume este vorba, deci intr-un cuvant, vorbiti in vant. Ca atare n-aveti grija ca nici mie nu-mi plac certurile aiurea cu rau-voitorii.
Numai bine!