Cand aud chesti de gen Iisus nu a fost impotriva religilor s-au nu sa certat pe aceste teme ma gandesc cat de ignorant poti fi sa crezi asa ceva! Iisus a trimis cei doisprezece apostoli sa predice care au format biserica si a zis mereu ca e o singura cale de mantuire. Prin credinta in el! Deci cun nu a format o religie? Apoi a dat bisericii puterea lui de a ierta pacatele puterea de a arata adevarul! De aceea ne spune sa ne ferim de invatatorii falsi care vin sa rupa credinciosii din turma ! Penticostalii sunt niste spiritisti crestini care se joaca cu puteri mai mari ca ei. Franta si Germania din cate stiu eu ii declara secte si pe ei si pe martori. Pe ei ca nu au o teologie stabila si se joaca cu mintea oamenilor! Statul nu are nevoie de oameni posedati! Am aratat ca penticostalii din America sunt mai avansati confirmand opinia unui penticostal roman. Topaie , rag si se zvarcolesc mai febril. Romani penti mai au pana sa ajunga acolo. Pe you tube un filmulet facea comparatia de zgomote dintre niste penti care rageau si posedatul din filmul Iisus din Nazaret de Zefirelli. Diferenta era minima!
|