Acum am si putin timp la dispozitie si revin la un verset arhicunoscut peste care penticostalii si nu numai trec cam repede cu vederea!
Voi sunteti
sarea pamantului. Dar daca
sarea isi pierde gustul (adica dispare sau nu mai predica sau nu mai e buna si sareaza fara gust etc etc), prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara(e aiurea dar penticostali au un singur raspuns : prin puterea lor)? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (
Mat.5:13)
In schimb Biserica ortodoxa a sarat mereu .istoria arata acest lucru (chiar un penticostal de pe acest forum arata ca ei sunt infintati dupa anul 1900) la fel ca si biserica catolica. interesant ca un catolic spune : papa e impotriva oricarui teme privind hirotonirea femeilor. Dar daca urmatorul papa nu va mai fi impotriva acestor teme si va pune in biserici preoti de sex feminin? Iata cum biserica lor e cam subreda din acest punct de vedere! Interesant ca Dumnezeu ne asigura :8. Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: "Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant. 19. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.
20. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin.Numai aceste 3 versete arata lamurit ca protestantismul si neoprotestantismul sunt niste facaturi in cel mai bun caz omenesti! Arata ca Dumnezeu va ajuta biserica mereu (nu in anumiti timpi) arata continuitatea biserica mai ales ca spune : tot ce v-am poruncit. Acest invatati-i nu se refera la Nt asa cum prost spun protestantii ci se refera la oamenii crestini la comunitatea crestina! Mai ales ca nici o episcola nu se mandreste cu acest rol si Nt este selectat deabia prin sec 5!!! Chiar si dogma adventa cade deoarece se spune :tot ce v-am poruncit! Nu spune : cele 10 porunci si legea veche care le gasiti usor in Vt! I
n momentul cand acesti crestini dispar si pamantul nu mai e sarat biserica este biruita si ea nu mai poate reveni la adevar cf (prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara?)
Exista doar doua biserici adevarate care sunt de la inceput. Aceste biserici cred in Sfanta Treime si au cea mai buna teologie cele mai bune carti despre morala si despre crestinism! Ele au predicat mereu despre Dumnezeu fara intrerupere si au crezut mereu in acelasi lucruri. Nu au fost zidite pe pamant miscator (nisipos). Nu au invatat pe oameni sa latre ci le-a insuflat oamenilor frica de Dumnezeu!
atunci vei intelege
frica de Domnul si vei gasi cunostinta lui
Dumnezeu. (
Prov.2:5)