Citat:
În prealabil postat de ionita
Doamne ajuta!
In primul rand la ora asta imi postez mesajele deoarece in timpul zilei nu pot, am problemele mele (iarta-ma).
In al doilea rand intreb toate acestea deoarece stiu ca va veni si vremea asta si nu vreau sa imi fie teama de cele ce vor urma....am toata increderea in Maica Sfanta dar uneori teama isi face simtita prezenta :D nu vreau sa ma intelegi gresit dar nu am avut parte de exemple prea bune de ceea ce inseamna o viata de familie dusa crestinsete si de aceea m intreb cum trebuie sa fie ea...
Ar mai fi ceva teama de necunosct exista in mine deoarece sunt noua pe acest drum de mantuire si nu stiu ce sa fac si cum sa fac...?ma uit in jur si nu vad deca multa pierzanie...pieire si putini oameni care au inteles ca exista si lucruri mai importante decat banisau lucruri de acest gen-pieitoare! iar parintii mei nu au nici o pozitie in privinta mantuirii si eu ma intrebam cum de altii pot iar parintii mei nu?? Acesta este motivil pt care am postata acest mesaj defapt!!
Cat despre locul de unde scriu, sunt chiar aici in tara!! este tarziu stiu asta dar .....asta este!! mai exista si oamen lilieci!! :P :) (nu te supara pe mine si nu ma intelege gresit, TE ROG!!)
Maica Domnului cu tine! sa-ti bucure inima, suflet bun!
Doamne ajuta!!
|
nu ionita,
tu sa ma ierti ca-s curios si nu-mi vad de treaba.
suntem multi care nu am fost binecuvantati cu educatie crestina din copilarie. si eu ma numar printre ei. insa se pare ca Dumnezeu are socoteala Lui cu fiecare dintre noi. si ne-a dat o sansa fiecaruia dintre noi. important e sa stim sa ne folosim de ea acum ca am deschis ochii.
pentru tine e important sa fii inconjurata de persoane care simt ca tine. si daca e sa te casatoresti sa o faci cu un baiat care iti impartaseste gandurile ca sa nu-ti faci din casnicie mucenicie. nu ca nu te-ai putea mantui si asa dar ar fi mai frumos daca ai gasi pe cineva care sa-ti respecte trairile si cu care sa traiesti intru Hristos. conteaza mult de ce persoane esti inconjurata si de ce sfaturi iti dau acestea. indiferent de ce probleme sau intrebari vei avea, da fuga la duhovnic. nici macar la sfaturile noastre, ale celor care gandim ca tine, nu le lua in seama pana nu le confrunti cu sfaturile si cu parerea duhovnicului. pentru ca si printre noi sunt inselati. si putem cadea in cursa oricare dintre noi. de aceea,daca vei face ascultare de duhovnic vei avea parte de mult castig.
iti marturisesc ca tot ce am facut de capul meu, fara sa cer sfatul duhovnicului, a iesit prost. mai ales cand n-am vrut sa-l ascult si sa-mi fac voia. pentru ca asa credeam eu ca e mai bine pentru mine. cat de deplasat ti s-ar parea sfatul duhovnicului (doar daca nu e impotriva invataturii Mantuitorului) fa ascultare si vei avea parte de ceea ce iti doresti. si vorba parintelui, sa ne-ntalnim la Poarta Raiului.
mi-as dori sa mai am 19 ani dar ma mangai cu gandul ca Dumnezeu a hotarat sa ajung acum si aici si in acest fel. niciodata nu e prea tarziu pentru pocainta. numai s-o faci la timp. si sa avem grija sa nu gasim poarta incuiata cand ne hotaram noi sa facem pasul.
in rest... numai de bine si sa ne tii la curent...
Doamne ajuta !