Citat:
În prealabil postat de DragosP
Eu sunt cred că de Sfânta Treime ascultă și ceva sectanți, asta nu înseamnă că ascultă de Sfântul Sinod.
|
„Eu sunt” sigur ascultă de Sfânta Treime, și mai ascultă de ea și ceva sectanți care nu pot fi sectanți din moment ce ascultă de Sfânta Treime, căci dacă cineva ar asculta de Sfânta Treime atunci ar mărturisi pe „Eu sunt”... dar voi nu ascultați de Sfântul Sinod... din cei care au mai rămas ca să asculte de Sfânta Treime...
Aveți voi ce aveți mereu ca să asculte alții de Sfântul Sinod... nu voi.
Păi ziceți și voi cine e mai mare? Dumnezeu sau M
amona? Iar dacă Dumnezeu e mai mare, atunci de ce vreți să-i supuneți Mamonei pe frații voștrii folosidu-vă de Sfântul Sinod?
Ce e pentru voi Sfântul Sinod?
Să zicem că cineva nu ascultă de Sfântul Sinod dar ascultă de Dumnezeu... ce este acela pentru voi? Dușman?
Păi dacă ați asculta de Dumnezeu și de Sfântul Sinod, ați știi de unde are puterea aceea Cuvântul lui Dumnezeu și ați știi Cine L-a Trimis, căci Tatăl mărturisește pe Fiul întru Duhul... dar vouă vă place ca să băgați de vină ca să vă poticniți pentru ca să nu credeți și necrezând să vă autoîndreptățiți folosindu-vă de păcălici și impostori... ca să slujiți lui m
amona.
Păi dacă mereu doar asta vreți, din minteresuri prozelitist prozelmituitoare, de ce mă mai întrebați când știți ce vreți:
să răpiți și să pierdeți și să rispiți turmele pentru ca să vă țineți de funcție... sau de scaun...
Dar Domnul nu a venit să vă ceară funcția sau scaunul sau vre-un bun și nici să vă dea cu toiagul ca să iasă din voi foc și apă... ci a venit să caute și să găsească pe oița Lui cea pierdută... de aia și nimic mai mult... așa că nu vă mai tot speriați că vă ia vouă cineva „puterea”.
Puteți să vă faceți ciorbă din ea că aia nu-i putere decât gLumeasscă...
Și de aceea nici nu mă supăr că văd că sunteți niște gLumeți.
Deci nu vă mustru și nu vă condamn ci vă zic mereu:
Să fiți iubiți, că doar doar o să pic e unul în mreajă. Eu sunt mare pescar ce am ieșit pe cont propriu... dar nu singur ci împreună cu îngerașul lui Dumnezeu care se oagă Sfintei Treimi mult mai bine ca mine. Acuma eu de cine credeți voi că aparțin?
De BOR, de Noul Ierusalim de la Pucioasa, de Dumnezeu sau de oameni sau de mine însumi? Ce părere aveți voi? Știu ce-o să ziceți, de M
amona... sau de diavol că prea te lauzi în
deșert.