Domnule penticostal vezi ca si tu gresesti din punct de vedere gramatical, apoi cred ca ma citezi si aiurea! Eu scriu de multe ori si de pe mobil asa ca imi este mai greu sa ma corectez! Apoi gramatica nu este punctul meu forte !
Sa revenim la carti si la sare! Daca biserica ta a aparut dupa anul 1900 cum s-a format ea si ce sare a sarat ea inainte de anul 1900 ? ce carti aveti voi? Adventistii au carti dar voi ce carti aveti? Apoi vorba adventilor de ce tineti sambata in dauna duminicii deoarece nu aveti traditie?
P.s penticostalii arata ca sunt posedati de duhuri necurate si o sa dovedesc acest lucru acum printr-un exemplu. Ei interzic casatoria pe baza unei minciuni. Sti la ce ma refer! Dar nu despre asta vreau sa scriu acum.De ce sunt posedati de duhuri necurate? In primul rand ei se afla in afara bisericii si astfel ei nerespectand biserica adevarata nu il respecta nici pe Iisus! Apoi din practica. Marii asceti si traitori ortodocsi au aratat ca rasul aiurea sau zbuciumul corpului sunt de la cel viclean! Adica ce vreau sa spun? Ca manifestarile voastre sunt mai degraba diavolicesti si au fost scrise inainte de a aparea voi! Chiar o evanghelista mai apropiata de Dumnezeu mi-a zis: penticostalii au ceva in ei care mie una nu imi place!
Faptul ca aveti un oarecare succes (mai mult la tara si nu mai zic eu in ce clase sociale...) este datorat tocmai acestor stari de posedare care in schimb nu va ajuta la nimic (asta din mila Domnului). Sunteti aidoma ortodoxului care aude despre o icoana facatoare de minuni se duce acolo ca sa vada minunile sau ca sa se vindece apoi iar uita de biserica! Vorbesc de acei ortodocsi cu numele. Dar ei macar nu sunt in afara bisericii! Apoi am citit ca este periculos sa te duci la exorcizari. Tu te duci acolo ca nu esti credincios si vrei sa vezi o minune dar e periculos din n motive!
Last edited by Neaguu; 22.08.2011 at 16:05:10.
|