Citat:
În prealabil postat de DragosP
Hai, râdem, glumim, da' nu părăsim incinta, da?
Nu știu care dintre noi doi are apucături mai mari de activist PCR, așa că las-o jos că măcăne de zici că-și dă duhul.
|
Înseamnă că tu nu cunoști Iistoria, ia spune câți ani aveai la revoluția din 1989? Și chiar nu văd ce e de râs?
Tu nu știi că mulți au făcut pușcărie comunistă? Au fost batjocuriți și s-a încercat compromiterea și uciderea lor? Probabil că nu mai are interes și atractivitate pentru voi cunoașterea faptelor nu demult apuse.
De exemplu sfânta Verginica a fost scoasă afară iarna și băgată într-un butoi cu apă ca să capete pneomonie și să piară, sau i s-a dat injecții expirate sau din alea cu aer, sau i s-a pus bile fierbinți la subțiori, și i s-a dat injecție cu acul până în inimă și l-a rupt acolo și așa s-a chinuit până la sfârșit... dar Cine a scăpat-o ca să nu piară decât la timpul rânduit ei? Tata.
Și dumneata spui că am eu apucături de activist? Păi eu osândesc fără probe și persist în minciună și prostie și nedreptate? Eu te-am băgat în beci și în fântână ca să acopăr sub obroc lumina ta?
Deci ce anume măcăne? Ce ți se pare prea tras de păr? Scorpia cea cu multe capete umbla să-i piardă pe toți credincioșii și aleșii Domnului... iar unii s-au făcut vânzători și au măcănit pe la securitate și din pricina lor alții au suferit temniță și bătăi. De exemplu cu sf. Verginica au măturat securiștii un tren pe jos, așa au bătut-o, dar ea nu s-a plâns ci i-a iertat pe toți, sau nu știai că și pe Doina Cornea au bătut-o și au târât-o pe la securitate și miliție ca să declare tot felul de lucruri?