Citat:
În prealabil postat de DragosP
Oi fi și tu un puiuț de prooroc de știi că m-am supărat?
Da' pe Doina Cornea de te o târăști în glod?
|
Vezi se vede că nu crezi și zici că o târăsc eu și nu că securitatea a târât-o și iar ești viclean că te referi la glod ca să dai în proorocii de la Glodeni, păi tu ai osândit pe pucioși și zaci osândit de propriile tale osândiri și cu viclenie discuți mereu aici, nu-i bai căci Domnul nu se lasă păcălit... și m-o scoate din orice necaz...
...păi m-am folosit de Doina Cornea ca să-ți amintesc de cum procedau securiștii când aveau minteres, și nu uita că ea era o persoană recunoscută în străinătate dar cei mici nu aveau pe nimeni și nimănui nu-i păsa dacă mor sau trăiesc, după „corecțiile” aplicate.
Deci nu eu am târât-o pe ea în glod ci tu ai târât pe proorocii de la Glodeni în insinurăi și disprețuiri și scârbe... căci se poate intui cum privești din felul prin care viclenești.
Nu-i bai, nu te condam, dar încep să mă sperii pentru tine, căci nu poți batjocurii fără ca să te doară apoi... căci oricine lovește în iubire, se va răni.
Dar tu persiști.
Și dacă tot i-ai osândit, spune cu ce anume ți-au greșit?
Că a zis părintele Cleopa ceva sau că i-a osândit pe nedrept Sfântul Sinod? Dar tu ce vină le-ai găsit, de tot lovești și dumneata în nevinovatul cel lovit mereu?
Te rog frumos să prezinți acuzarea că așa doar insinui la nesfârșit ce știu eu ce fapte...
Greșesc ei pentru că ei cred în Dumnezeu și voi nu? Sunt vinovați ei pentru că le grăiește Domnul peste pământ vestindu-Se întru venirea Sa? Că stau ei cu frică și cu luare aminte întru această pregătire și așteptare?
Păi voi de ce ați lepădat proorociile și dreptatea și așteptarea? Sau poate n-o fi bine dacă ascultă unii de Arhanghelul Mihail ca să nu cadă în mândriile satanei gLumii acesteia?