Citat:
În prealabil postat de DragosP
Eu nu te-am acuzat decât pe dumneata în particular că ai târât în noroi numele a două personalități.
Despre cei de la Pucioasa doar te-am întrebat și am pus ca argument întrebărilor mele diverse informații OFICIALE ale Sfântului Sinod al B.O.R. de care aparțin.
Dumneata în schimb tot o dai în sus și-n jos că am acuzat pe nu știu cine și vezi Doamne, te sperii pentru mine. Nu e cazul, fiecare va da socoteală pentru el. Dacă eu, citind și luând de bune (PENTRU CĂ N-AM CĂDEREA SĂ JUDEC ȘI SĂ PUN LA ÎNDOIALĂ SFÂNTUL SINOD) hotărârile Sfântului Sinod am greșit, va fi vai și amar de popoul meu.
Dar și vicevercea e la fel!
Reține odată pentru totdeauna: NU AM ACUZAT PE NIMENI, dar dacă vrei să te victimizezi în continuare, ești invitatul meu. Debitul scribal pe care-l posezi nu mă sperie.
Dăm legătura la Cluj!
|
Cum adică să mă victimizez eu dacă dumneata lovești în prooroci? Și cum să reacținez dacă dumneata spui că eu am târât în noroi pe Doina Cornea și pe Irineu Pop când defapt tu i-ai târât în osândă și insinuări viclene pe prooroci... încercând să nu-i amesteci... păi partea comună nu e minteresul viclean al meu cum insinuezi dumneata și vrei să scoți ci că toți trei au suferit fără vină de pe urma scorpiei cea cu multe capete, și Irineu Pop, și Doin Cornea și sf. Verginica împreună cu poporul Domnului, și au comuniune în Dumnezeu.
Deci cel ce se victimizează și scoate mereu viceversa ești iarăși dumneata, din păcate.
Iar dacă ție ți-e lene a fi explicit și vrei să persiști în insinuări pe bază de sărăcirea exprimării e treaba dumitale, dar nu știu cum te poate speria un text lămuritor și clarificant, mai mult decât un text ocult și insinuator...
Crede-mă că nu ai osândit pe cine trebe, Domnul a cerut să urâm răutatea și să osândim faptele viclene... dar din discuția noastră rezultă că faci taman viceversa, probabil din pricina obedienței față de Sfântul Sinod pe care l-ai idolatrizat.
Sper că acum te-ai lămurit cine suntem rătăciții!
Dumneata!!! Dar iată că nici eu nu mă las de ți-am ținut companie... zic și eu așa ca să nu te las singur... că nu e frumos să te las să suferi de ce știu eu ce din pricina mea.
Deci să fii iertat și iubit îți doresc. Căci nu oricui i s-a dat...