View Single Post
Vechi 22.08.2011, 21:21:15
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Prietene Neaguu, (hai ca te-am iertat ca vad ca ai intors-o ca la Ploiesti), ai afirmat intr-o postare anterioara ca eu atac ortodoxia. Acum zici ca am jignit.

Poti sa selectezi si sa-mi arati si mie unde am atacat ortodoxia si unde am jignit?
Am observat ca imi cunosti toata istoria: de cate ori am intrat pe forum de cate ori am iesit...Ai voie sa selectezi chiar si din existentele mele anterioare...

Sunt tare curios de fel. Raman dator. Hai, fa o incercare!
Hai sa vedem :
Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
1. Cazul unu - E o facere de bine sa-l inviti pe un penticostal sa treaca in BO
Da, e bine sa sfatuiesti un penticostal sa treaca la ortodoxie. Toti penticostalii hoti, betivi, curvari, excroci, batausi si plini de astfel de nelegiuri, penticostalii care nu-L cunosc pe Domnul si nici nu vor sa il intalneasca in Biserica Penticostala pot fi sfatuiti sa vina sa cunoasca mantuirea in Biserica Ortodoxa.

2. Cazul doi - E o nelegiuire sa-l inviti pe un penticostal sa treaca in BO
Penticostalii care il iubesc pe Hristos si pe semenii lor, citesc Biblia si se roaga in fiecare zi, se feresc de pacat si cauta sa implineasca poruncile lui Dumnezeu ar trebui sa fie respectati si incurajati sa-si traiasca viata de crestin in Biserica lor.
Ortodocsii care incearca sa-i atraga pe acesti crestini in BO nu practica decat un prozelitism murdar si furt de oi.
Sa ne pazeasca Dumnezeu de asemenea nelegiuire.
Eu as spune ca minti dar mai degraba ca esti inselat. Poate iti ceri scuze si recunosti totusi ca ai gresit...deci ai jignit biserica ortodoxa in principa spunand ca se pot duce in ea toti nelegiuitii!(Toti penticostalii hoti, betivi, curvari, excroci, batausi si plini de astfel de nelegiuri, penticostalii care nu-L cunosc pe Domnul si nici nu vor sa il intalneasca in Biserica Penticostala pot fi sfatuiti sa vina sa cunoasca mantuirea in Biserica Ortodoxa.). Eu as zice ca daca tu nu ai jignit nici eu nu jignesc indrumand sa se duca in biserica penticostala toate animalele incepand cu porci. Acum vezi??

Last edited by Neaguu; 22.08.2011 at 21:25:41.
Reply With Quote