Citat:
Īn prealabil postat de rebellu007
si ma doare chiar si atunci cand folosesc cuvantul "ceilalti" de parca i-as condamna. pentru ca stiu ca unii din ei pot fi, prin iconomia Domnului, mult mai departe ca mine in drumul spre mantuire chiar daca acum sunt in intuneric.
asta e jenica. o lupta-i viata deci te lupta.
multumesc de raspuns.
Maica Domnului sa te ocroteasca sub Sfant Acoperamantul Sau!
|
Da, din pacate este atat de adevarat, daca am avea acea sensibilitate duhovniceasca nu am mai folosi nici macar acest termen "ceilalti" dar vezi tu rebelule, oare care dintre noi se poate mandri ca a ajuns la acesta desavarsire? Cine cuteza sa spun eu NU judec?? Eu cred ca aceasta ravna a ta este DIN IUBIRE fata de semen. Trebuie mare grija rebelule, spunea bunul meu pr Antim: Nu face binele decat daca esti destul de intarit sa primesti si raul ce va urma.. Este mare intelepciune aici, intelepciune pe care din pacate eu Nu am urmat-o. Am cazut din mandrie, am pierdut pacea sufletului. Si ce imi foloseste acum ca am cucerit "lumea" daca am piedrut ce am avut mai de pret?? De aceea trebuie multa intelepciune, e drept mantuind te mantuiesti dar cu smerenie. Virtute ce mie imi lipseste cu desavarsire!!!. Daca am privi in jur cu ochiul inimii nu al ratiunii nu am mai spune, am obosit, sunt lovit, (cuvinte pe care le folosesc si eu adesea) ci ne-am ruga cu iubire fierbinte ca toti sa simita aceea Bucurie pe care inima noastra o simte. Scriu toate acestea nu numai pentru tine draga rebelule ci si pentru mine insumi..
Dumnezeule milostiv fii mie si ma fereste de mine insumi..
jenica