View Single Post
Vechi 22.08.2011, 21:38:05
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Stelian26, argumentele tale nu sunt puternice, chiar deloc. N-am dorit sa aduc in discutie alte scrieri istorice autentice, pentru ca voi respingeti absolut orice ce nu e canonic, insa vreau sa te intreb ceva: tu in locul lui Iosif ai fi putut avea copii cu Fecioara Maria? Eu nu-mi pot inchipui pe Fecioara Maria si Iosif avand copii. Iosif ne apare ca un drept credincios, El a primit direct mesajul divin ca Maria va naste pe Fiul lui Dumnezeu, Maria stia de asemenea cine e Iisus, deci ei mereu au trait constienti de prezenta lui Dumnezeu intrupat langa ei. Cum sa „profaneze” Iosif trupul Mariei- templul Domnului, sau se gandeasca la carnal, lumesc? Ei aveau o viziunea superioara, scopul lor era altul si-au dedicat viata cresterii si educarii Fiului Domnului, El trebuia sa fie in centrul preocuparilor lor,nu?
intradevar ca ne contrazicem pe anumite chesti,dar eu in a 2a parte a mesajului ma refeream si la zilele noastre,orsicum nu ajungem la un numitor comun,fiecare cu invataturiile noastre si credinta noastra,SPUN CA DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE SI SA AI PARTE DE DRAGOSTEA LUI PE VECIE,intradevar sti multe cunosti biblia asa cum am cunoscut-o eu,doar din biserica si confesiuniile preotiilor,dar daca ai o invatatura mai aparte,ma opresc ca nu cumva sa par un om fara capatai,recunosc ca mai am multe de invatat,doar m-am nascut din nou,ceea ce unii nu cunosc ce inseamna a 2a nastere,si daca va fi voia DOMNULUI sa capat inteleciune in asa fel incat sa pot raspunde la tot,atunci voi revenii pe acest forum,DOAR CU VOIA DOMNULUI,DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI CARE VA INCREDETI IN EL,AMIN AMIN
Reply With Quote