Citat:
În prealabil postat de catalin2
Stii cum se spune, ca daca urasti ceva ajungi ca ceea ce urasti, nu trebuie sa uram pe nimeni, mai ales om dupa chipul lui Dumnezeu. Aceasta e si diferenta, in niciun caz nu urasc pe vreun penticostal sau cineva de alta credinta, dimpotriva, din dragoste fata de adevar si mai ales fata de alti oamnei din alte culte le spun sau le spunem adevarul, ca exista doar Biserica Ortodoxa. Observi ca am spus ca doar spun adevarul, nu sa conving in mii de discutii sau sa oblig pe cineva. Pentru ca vrem ca toti sa se mantuiasca, asa cum spune Mantuitorul, si ne pare rau ca unii nu au nici macar sansa sa afle adevarul.
In BO preotii sunt doar slujitori, unii sunt nevrednici, asta nu afecteaza Biserica. Daca nu-mi place un preot ma pot duce la altul, doar n-o sa-l aleg tocmai pe acela care mie nu-mi place din cei cateva mii de preoti. Un preot nu este un sfant, e un om ca noi toti.
Preotii care s-au botezat la protestanti (eu nu am auzit de asemenea cazuri), sunt fosti credinciosi care au parasit BO, nu am ce parere sa am in plus.
|
ai dreptate cand spui despre preoti ca sant simplii oameni,dar nu chiar atata de simpli sa sti,ce m-a durut de am facut afirmatiile astea,am vazut cat noroi se arunca si cat de pacatosi sant cei de religia mea in ochii vostrii,stai linistit ca nu te judec,judecat voi fi eu,toti santem simpli oameni ai spus si tu asta,cauta pe youtube si ai sa vezi fosti preoti sau fosti studenti de la teologie trecuti la religia de penticostali,sau spre placerea multora SECTA,