View Single Post
Vechi 22.08.2011, 21:54:51
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Am inteles ca sunteti un viitor preot. Va rog sa le transmiteti MEREU acest sfat fratilor d-voastra, sa lase in pace pe omul linistit si impacat, care crede in Hrisotos si in Ortodoxie. Asa cum ati spus, daca e un curvar, betiv etc... cu sfaturi il poate aduce pe o cale buna, iar acel om, va debeni interesat de biserica lui, cea penticostala. Nici pana in ziua de azi nu pot sa uit prozelitismul agresiv facut de o sora de-a dmv. care a traumatizat-o pe bunica mea in ultimele zile ale vietii, ea fiind o femeie credincioasa si de buna credinta. In fine, in lumea asta exista oameni si oameni, dupa vin impartirile dupa credinta.
peste tot sant oameni cu gandiri si mai abstracte,zelosi si prea zelosi in credinta lor,fin in PACEA DOMNULUI ISUS,ca nicio o religie cult sau comunitate nu e scutita de asemenea oameni,pacatul e al acelei surori daca a ajuns sa-i provoace leziuni psihice bunicii tale,intradevar nu trebuia sa faca asa ceva,se ajunge la un moment dat cand tre sa renunti la a mai face ceva daca vezi ca nu iasa nimic bun,sau daca provoci rau,nu santem noi in masura sa judecam,pt ca vom fi judecati mai aspru,asa ma opresc si eu,si recunosc pt ca nu mi-e rusine dar nu renunt,cand voi fiu mai intelept voi revenii pe orum si voi sta cu mare placere de vb cu voi,sant si oameni minunati,cu intentii bune pe acest forum,DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI
Reply With Quote