View Single Post
Vechi 23.08.2011, 02:27:03
Ademus Ademus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Mda...formalismul si fariseismul adica cum ii mai numesc eu pe fatarnicii cu "credinta".
Cunosc ei ce e iubirea ca sa pronunte numele lui Hristos? Pentru ca nu e neaparat nevoie sa fi auzit vreodata de El atat timp cat iti exprimi iubirea. Caci degeaba te eschivezi intru numele Lui daca in tine esti sec ca o nuca stricata.
Arata-mi mie pe cei ce nu au auzit de El, si nu pronunta numele Lui, dar care prin iubirea si deschiderea lor iL cinstesc indirect. Si arata-mi mie pe cei ce toata ziua buna ziua iL vorbesc, dar care sunt fatarnici si neexprimati. E un pacat sa nu cinstesti numele Domnului, dar e mai pacat sa nu te exprimi la timp. Consider un pacat mai mare, faptul sa nu te exprimi a fi tu insuti, si sa te inabusi. Doar prin exprimare poti consuma mizeria si te poti elibera intr-un mod sincer. Neexprimarea si inhibarea unui om mi se pare fatarnicie. Sunt cei ce consuma energie vitala de la cei ce se pot exprima, chiar daca nu o recunosc. Sunt vampiri energetici si ei comit pacatul, nu cel ce se exprima chiar si gresit. Pentru ca cel ce se exprima chiar si gresit, isi acorda posibilitatea de a invata din greseli, iar cel ce se crede serios este bolnav de seriozitate, dar care in adancul lui e plin de dorinte refulate, acela este un fatarnic cazut in formalitati. El nu recunoaste ca e un escroc incurabil iar salvarea lui ar fi recunoasterea si exprimarea sentimentelor brute ce zac latente in el.

ps: de vrei sa testezi puritatea unui preot, imbranceste-l usor pe scari daca ai curaj, (dar atentie, cand faci asta sa fie in fata multimii), sa ii vezi reactia...din blesteme si injuraturi nu te va scoate...dupa ce l-ai imbrancit cereti iertare si spunei ca ai dorit sa il supui unui test de sinceritate

Last edited by Ademus; 23.08.2011 at 03:19:30.
Reply With Quote