View Single Post
Vechi 23.08.2011, 12:53:53
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Neaguule, mai incerc o data, ultima.
Daca nici acum nu pricepi, ma las pagubas.

Eu NU am spus: "toti betivii si excrocii de la penticostali sa plece in BO pentru ca acolo le este locul!"
Mi se pare ca tu asta ai inteles.
Citeste postarile mele cu atentie si in contextul lor! Niciodata pe acest forum nu am scris nepoliticos la adresa Bisericii Ortodoxe.

Da, e bine sa sfatuiesti un penticostal sa treaca la ortodoxie. Toti penticostalii hoti, betivi, curvari, excroci, batausi si plini de astfel de nelegiuri, penticostalii care nu-L cunosc pe Domnul si nici nu vor sa il intalneasca in Biserica Penticostala pot fi sfatuiti sa vina sa cunoasca mantuirea in Biserica Ortodoxa.
Ortodocsii care incearca sa-i atraga pe acesti crestini in BO nu practica decat un prozelitism murdar si furt de oi.
.

In primul rand recunosti ca ai in biserica voastra oi negre care nu le puteti vindeca! Apoi biserica ortodoxa are menirea sa arate adevarul asa cum ar trebui sa aiba orice crestin. Asa ca atunci cand spui citez :Ortodocsii care incearca sa-i atraga pe acesti crestini in BO nu practica decat un prozelitism murdar si furt de oi, tu oricum ataci biserica ortodoxa! Apoi de ce mai vi aici? Ne crezi betivi sau pacatosi? Apoi dpdv penticostal daca tu ma vezi ca ma rog la Fecioara Maria imi ascunzi adevarul tau ca nu e bine ce fac? Si daca imi spui ca nu fac bine repet din punctul tau de vedere ,eu am dreptul sa iti zic ca faci un prozelitism murdar? Sau biserica penti care nu a luminat decat dupa anul 1900 nu are rol de a lumina ? Biserica ortodoxa nu prea se baga in aceste discutii cu voi dar ea are obligatia sa prezinte adevarul! Unii penticostali m-au rugat sa-i las in pace deoarece ii zapacesc! Ei m-au injurat dar apoi si-au cerut scuze! Eu i-am lasat in pace dar le-am zis : eu prezint adevarul ortodox! Adevarul crestin! Prezint lumina! Un preot m-a binecuvantat pentru aceasta dar eu te sfatuiesc sa-i intrebi pe ei in principal deoarece stiu mai multe si au si o practica mai buna! Si pe monahi si pe traitori etc etc. Eu nu sunt teolog dar atat cat stiu am obligatia sa iti prezint adevarul. E mult de discutat pe aceasta tema. Eu ma joc astfel cu focul si nu le recomand oricariu crestin ortodox sa intre in polemici cu voi. A venit unul pe un forum care spunea: eu nu stiu prea multe am o biblie catolica si atat! Apoi am ramas uimit cum dadea cu toti baptistii penticostali ... de pamant! Si poate si cu ortodocsii mai incepatori si nu numai! Tipul era bine documentat! Nu asta ne-a cerut Iisus! Iisus a spus sa ne ferim de invatatorii falsi! Acestia nu sunt nicidecum niste tantalai ca altfel nu ar avea succes! Iisus si apostolii nu au spus ca cine studiaza mai mult Nt care nu aparuse va fi mai aproape de Dumnezeu! cati stiau sa citeasca atunci in sec 1? Cati aveau carti? Atunci credinta cum se tinea? prin ascultare de mai marii bisericii! Neascultarea a adus roade in formare a mii de biserici protestante! Neascultarea= solo scriptura! dar biblia se intelege duhovniceste de oameni duhovnicesti!
Reply With Quote