•Sunt dintre cei care au cerut tăcerii să strige și durerii să spere. Octavian Paler
•Dacă nu îți place ceva, schimbă acel ceva. Daca nu poți schimba acel ceva atunci schimbă-ți atitudinea. Nu te plânge. Maya Angelou
•Dacă dorim să continuăm a trăi pe aceasta planeta este nevoie de o schimbare de atitudine. Albert Einstein
•N-are nici un sens să te cerți cu inevitabilul. James Russell Lowell
•Știu că prin ceea ce scriu nu pot schimba o lume greșită, dar pot schimba atitudinea greșită a lumii față de mine. Gavriil Stiharul
•N-am răspuns niciodată celor care mi-au făcut rău, considerând că e o pierdere de vreme. Corneliu Stefanache
•Ei ma urăsc că nu-s ca ei, eu îi iubesc că nu-s ca mine. Ion Minulescu
•Nu acord nici un fel de importanță lucrurilor pe care alții le ridică în slăvi sau le condamnă. Eu pur și simplu îmi urmez instinctul. Wolfgang Amadeus Mozart
•Exist așa cum sunt și asta este suficient. Walt Whitman
•Evanghelia nu te îndeamnă să dai palme, ci să rabzi palme. Gavriil Stiharul
•Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Constantin Noica
•Cu cat studiez mai mult religiile cu atat sunt mai convins ca omul nu a venerat altceva decat pe el insusi. Richard Burton
•In Biblie ni se spune sa ne iubim semenii si de asemenea sa ne iubim dusmanii, probabil pentru ca in general sunt unii si aceiasi. Gilbert Keith Chesterton
•Sfintenia vine din dragoste, toti cei ce cred si iubesc cu adevarat sunt sfinti. Ioan Gura de Aur
•Dumnezeu nu umple decat atat cat este gol in noi. Henry de Montherlant
•Acela care L-a cautat odata pe Dumnezeu, sfarseste prin a-L gasi pretutindeni. Friedrich Leopold von Hardenberg
•Singurătatea e starea spirituala în care ne naștem, acea stare naturală și adevărată. Mircea Eliade
•În singurătate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singurătatea, nu există. Ioan Gyuri Pascu
•Când eram mic
voiam să mă fac Dumnezeu. Dar nu realizam cât de greu este să iubești și să fii întotdeauna singur. Ionuț Caragea
|