View Single Post
Vechi 23.08.2011, 16:52:24
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Daca tot esti pasionat de deplasarea umbrei lunii la eclipsa de soare, ar fi trebuit sa stii ca viteza de deplasare a acesteia e de 600km/h.
Afirmatia de mai sus este o axioma, trebuie sa te credem pe cuvant, nu necesita cumva o demonstratie, cum ai calculat ?
Gata, ai rezolvat problema cu deplasarea umbrei in sens invers ? Tu chiar consideri ca asta este o explicatie pertinenta sau o demonstratie ... noroc ca stiinta si tehnologia nu se prijina pe umerii tai, ca am fi avut cu totii de suferit.

Citat:
Eu spun ca Jupiter e singurul punct fix din Univers ...
Are legatura cu umbra lunii la eclipsa de soare, asta explica miscarea umbrei in sens invers ?
De ce incerci sa schimbi subiectul, ... iar ipoteze imaginare fanteziste ?

Citat:
Geocentristii, dandu-si si ei seama de erorile mari in care s-au zbatut, au inventat o noua teorie conform careia Soarele, luna, planetele nu se invart in jurul pamantului, acum sustin ca eterul e cel care se misca, iar odata cu rotirea sa miscandu-se si soarele
Asta cred stimabila Ioana ca este de fapt propria ta teorie sau cat ai inteles tu din teoria geocentrica, ... nu sunt sigur insa ca-ti cunosti nici macar teria haoticocentrica pe care o promovezi si o crezi orbeste. Constat ca pentru heliocentristi totul se reduce la
un act de credinta in "puterea stiintei", cred ca in realitate multi sunt doar coplesiti si depasiti de nivelul de abordare "stiintific".

Last edited by neica_nimeni_altul; 23.08.2011 at 17:00:33.