Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra
Se spune ca multe vedete si-au vandut sufletul diavolului in schimbul succesului pe care l-au avut sau il au pana in momentul de fata, vedete precum Robert Johnson sau, una mai contemporana, "Lady Gaga". Este posibil acest lucru ? Daca da, exista un proces anume, un ritual ? Indeplinirea dorintelor este garantata ? Care sunt consecintele acestui fapt ? Exista vreo cale de intoarcere odata ce "semnezi contractul" ? Am realizat ca de 5-10 ani obisnuiesc sa spun cate o rugaciune in fiecare seara iar de 2 ani il rog in continuu pe Dumnezeu sa-mi indeplineasca o dorinta (nu una extravaganta, ci de factura medicala chiar) si nu se intampla nimic. Ba mai mult, cand soarta pare a fi de partea mea, intervine vreo problema si lipsit de speranta, sunt nevoit sa o iau din nou de la zero, mi s-a intamplat de atatea ori. E ca si cum Dumnezeu pur si simplu nu vrea sa ma ajute in acest caz. Binenteles, nu sunt un crestin model, am si eu pacatele mele.
Nu spun ca a cere ajutor diavolului este o solutie dar, in astfel de momente, cand totul se intoarce impotriva ta, e greu sa rezisti ispitei iar cand te gandesti la Dumnezeu si la sutele de strigate de ajutor efectiv ignorate, parca nu iti mai vine sa te rogi.
|
Buna . vreau sa te contrazic , fara sa ma mandresc cu asta ci doar cu pacatele mele atata...
Incepand cu data de 08.08.2011 am fost eliberata din functia publica pe care o detineam , o vechime de 21 ani, divortata cu un copil situatie ce pare fara iesire...Dar Bunul Dumnezeu stie f bine ce face si de ce ne fereste, asa ca m-am rugat f mult mai ales Sfintei Xenia de Sankt-Petersburg, si Acatistul Bunei Vestiri si Bucurie Neasteptata...nu pot sa iti spun ca de pe 1 sept ma duc la noul meu loc de munca, ...minunea lui Dumnezeu, dar rugaciunea este esentiala si curatia sufletului nostru.Imi spunea parintele meu duhovnic ca Dumnezeu ne da atunci cand noi ne rugam cum trebuie atunci cand il avem pe IISUS in noi cu adevarat. Esti spovedit, impartasit? te-ai gandit ca te rogi formal fara o schimbare profunda ,fara post spovedanie si impartasire si apoi mai e ceva spui ca te rogi ptr o problema medicala stii Dumnezeu ingaduie asta doar pentru curatirea ta. Stii ca atunci cand se deterioreaza trupul se inalta sufletul? Si ce e cu id-ul tau cu WHITECHACKRA???...