View Single Post
Vechi 23.08.2011, 18:32:44
vivi88 vivi88 is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2011
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Eu doar am facut cunoscut ceea ce am auzit, nimic mai mult. In afara de acea emisiune, in nici o carte ortodoxa nu am vazut scriind ca insusi calendarul gregorian ar fi fost anatemizat. Insa in cartile de la Slatioara, de ex., au postat de toate, plus ca nush ce ciuperci mai mananca in genul k Pastile pe 1 sau pe 5 mai care le-am calculat peste nu stiu cati ani nu exista si k ar fi o eroare. Nu te teme, nu sunt de partea lor nici nu am de gand sa trec, mai ales dupa ce am vazut ca au picat si-n ratacirea ca daca esti botezat prin stropire sau turnare botezul nu este valabil si repeta aceasta Taina. Am avut de-a face cu oameni stilisti pana mi-a venit acru- prietenul si taik-su (mi-e si rusine sa-ti spun ce urat vorbea de BOR si de Miron Cristea tatal lui) asa k cel putin cu prietenul nu mai vreau practic sa vb despre religie pentru ca e mult prea incrancenat si indoctrinat de catre parintzii lui. El tine cu a lui eu cu a mea.
Am stat de vorba cu un preot care de pe nou a venit pe vechi pentru k asa a crezut el de cuviinta insa a zis ca nu are ABSOLUT nimic cu cei din BOR dar mi-a aratat un Molitfelnic in care scria ca Botezul se savarseste prin intreita afundare pe care DACA nu o ai sunt obligati(daca treci la ei) sa te reboteze. Ii compatimesc, sincer. Imi pare rau daca te-am facut sa crezi ca sunt cu ei si ii sustin, dar chiar NU o fac. Nu e cea mai buna solutie, oricate porcarii s-ar face in ziua de azi in BOR.