Subiect: 40 De liturghii
View Single Post
Vechi 23.08.2011, 19:17:54
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VictorS Vezi mesajul
A venit si randul meu .
Dumnezeu stie necazul meu si ce-mi doresc, daca vrea sa ma ajute bine , daca nu asta e oricum eu nu am ce sa fac.Putin probabil sa se mai intample ceva in 2 saptamani daca in 2-3 luni nu a fost nici cel mai mic semn ca lucrurile se pot indrepta.
Vroiam sa spun mai multe din ce am pe suflet dar oricum nu cred sa intereseze pe cineva.
Multumesc tuturor pentru sfaturi
O zi buna
Dumnezeu ne ajuta mereu, poate nu in felul in care ne-am imaginat. Intelepciunea e sa cerem sa se faca voia Lui si sa acceptam asta, chiar daca noi am fi dorit altceva. Poate ca Dumnezeu are alte planuri cu dvs si cu toti ceilalti... pe termen mediu sau lung veti vedea care sunt acelea.

Nu e bine sa ramaneti cantonat intr-o idee fixa si daca nu se intampla asta, gata, vine sfarsitul lumii! Trebuie masura in toate si rugaciune. Pana la urma, din ce ati povestit aici pe forum, chiar si daca divortul va fi iminent, situatia aceasta v-a ajutat sa va apropiati de Dumnezeu, de Biserica, si e mare lucru. Indraznesc sa va intreb, nu o luati ca pe o ispita: daca divortul se va produce, veti continua sa mergeti la biserica, la duhovnic, sa ii dati slava lui Dumnezeu? Asa ar trebui.