View Single Post
Vechi 23.08.2011, 23:11:42
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
A colporta minciuni în public, a umfla cu pompa cifrele victimelor până la un nivel tehnic imposibil, pentru ca mai apoi se spui că cifrele nu contează mie mi se pare ipocrizie cu ștaif.

Până și judecătorul de cartier ar ține cont dacă într-o noapte ați omorâ 500 de mii de oameni sau unul singur. Cum să fie tot aia ? Și dacă ar fi tot aia, atunci de ce exagerările se produc numai într-un sens și nu în altul ?
Corect,pentru ucigasi nu conteaza daca au ucis cu unul mai mult sau mai putin.In mizeria lor nu conteaza.Domnule judecator,nu sunt atat de rau.Am ucis doar cativa,nu cateva sute sau mii.Nefericitii chiar nu au protestat.O meritau.Eu doar am facut dreptate.Au mai avut si tupeul,unii dintre ei,sa moara mai greu.Eu nu sunt ucigas.Ucigas este cel de la cateva sute de victime in sus.Sau chiar mii.Ce zic eu domne?De la cateva sute de mii.Eu sunt un om de bine.Si totusi Marele Inchizitor al lui Dostoevski nu este o gluma.

Morala:nu ai fi ucis nu ai avea parte de colportari.Vreti corectitudine pe numarul de morti.Este sinistru dar este posibil.Si dupa Cain urla sangele din pamint al lui Abel.Si era doar unul singur ucis si Domnul i-a spus: ,,"Ce ai facut? Glasul sangelui fratelui tau striga din pamant la Mine. Acum blestemat esti tu, izgonit din ogorul acesta, care si-a deschis gura ca sa primeasca din mana ta sangele fratelui tau!"

Rescrieti cele spuse de Domnul in situatia (doar)a catorva sute de victime.

Last edited by Scotland The Brave; 23.08.2011 at 23:18:00.
Reply With Quote