View Single Post
Vechi 23.08.2011, 23:45:22
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit E dezamagitoare legatura ontologica dintre prostie si subiectivism ingust si fanatic

...si ignoranta in domenii pe care unii, genul de sectaroizi strans uniti in jurul catorva oase moarte si a unor manuscrise contrafacute, le ataca cu o ravna demna de o cauza mai buna.
Medicul meu curant este homeopat, intre multe altele, si am deplina incredere in leacurle sale. Ca sa fie totul clar: cand imi recomanda un leac homeopat, procedeaza la obiect, afland natura terenului, sa zic asa. Homeopatia NU e placebo, NU e escrocherie. Unde mintea cocosului ati vazut escroc sa inteleaga notiuni clar initiatice ale celei mai inalte cunosteri tipologice?! Caci asta e homeopatia: o cunoastere mult mai profunda decat cea care e temelia alopatiei. De aceea nu se poate proceda statistico-scientist, si simplist as adauga, "demonstrand/infirmand" sa zicem infectarea unei tarlale de cartofi cu calitatea gresiei din casa fermierului. Adica alopatia gliseaza, iar homeopatia alearga. Nu poate fi infirmata homeopatia cu metode alopate (pentru cei care nu inteleg metaforele).
Reply With Quote