Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra
Scuza-ma, m-am grabit cand am scris si nu am gasit un cuvant mai potrivit. Vroiam sa stiu daca exista vreo diferenta intre a te ruga la Dumnezeu prin intermediul unui sfant si a te adresa direct lui Dumnezeu, gen: "Te rog Doamne sa...". Ai dreptate, nu prea iau in serios mantuirea (nici macar nu prea stiu in ce consta), cred ca unul din motive ar fi acela ca sunt la o varsta destul de frageda in care tentatiile ating cote maxime iar alt motiv ar fi acela ca nu am crescut intr-un mediu prea credincios, din acest punct de vedere sunt exact precum parintii mei, o ard la modul "las' ca n-am nevoie sa merg la Biserica, stie Dumnezeu ce gandesc..".
|
Sinceritatea asta este buna foarte, sa nu-ti pierzi spiritul auto-critic si mai ales sa-l urmezi si in practica la modul sa faci ceea ce este de facut.
Am vazut ca la confesiune ai scris "catolic", incearca sa cunosti ortodoxia in duhul ei, sigur vei avea doar de castigat.
Esti la o varsta la care probabil ai suficient timp liber, timpul asta liber e o mare comoara care mai tarziu s-ar putea sa nu o mai ai asa la indemana, foloseste-l intelept.