Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 24.08.2011, 16:43:04
WhiteChakra's Avatar
WhiteChakra WhiteChakra is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2011
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sinceritatea asta este buna foarte, sa nu-ti pierzi spiritul auto-critic si mai ales sa-l urmezi si in practica la modul sa faci ceea ce este de facut.

Am vazut ca la confesiune ai scris "catolic", incearca sa cunosti ortodoxia in duhul ei, sigur vei avea doar de castigat.

Esti la o varsta la care probabil ai suficient timp liber, timpul asta liber e o mare comoara care mai tarziu s-ar putea sa nu o mai ai asa la indemana, foloseste-l intelept.
Cred ca spiritul meu auto-critic este una dintre cele mai bune calitati (sau defecte) ale mele, cu toate ca uneori lumea ma contrazice, poate sunt prea dur cu mine insumi. Dar mai bine asa decat prea plin de sine (trufas, increzut), zic eu. Ma gandeam sa trec la ortodoxism intr-o buna zi cu toate ca nu ma prea afecteaza ideea ca sunt catolic fiindca, desi exista diferente mari intre acestea, eu nu le-am indentificat inca (sunt constient insa ca , catolicismul se invarte in jurul Vaticanului si Papei, iar despre Vatican si Papa exista fel si fel de conspiratii, care mai de care mai urate). Am destul timp liber momentan insa ce-i drept, nu prea stiu ce sa fac cu el, deseori ma plang de plictiseala. :D
Reply With Quote