In sfarsit isi arata naravul adriana. Asa am zis mai de mult ca nu m-ar mira sa fie adventista . Deci sabatul trebuie respectat adriana? Apoi nu uita ca erau episcopi ,preoti si diaconi inainte de venirea lui Constantin, sunt pomeniti in n scrieri! Din ortodoxa ai devenit crestin din turma lui Iisus apoi anglicana si acum adventista :))
Ce nu inteleg eu (adica inteleg foarte bine) este de ce lauda osutafaraunu pe adriana in lucrurile care ii convin dar nu condamna si celelalte lucruri ale adrianei gresite din punct de vedere advent ? Dar probabil ca biserica adventa va avea femei in biserica.
In afara ca Moise a fost povatuit de demoni!!!
Sa revenim la adriana. Dupa parerea ei Pavel a scris uneori neinspirat deci Nt nu este in totalitate inspirat de Dumnezeu (ce parere ai osutafaraunu?), el scriind sub impulsul legii evreiesti in scrisoarea numarul 1 catre corinteni si considerand femeia sub barbat sau supusa lui! Astfel ca in Galateni el se corecteaza?!? Desigur in interpretarea Adrianei! Dar scrisorile scrise sunt scrise se pare cam in aceasi perioada. Apoi Pavel in alta scrisoare mai spune : 1 Timotei cap 2 11. Femeia sa invete in tacere, cu toata supunerea.
12. Femeii nu-i dau voie sa invete pe altii, nici sa se ridice mai presus de barbat, ci sa stea in tacere.
Probabil ca aceasta scrisoare a fost scrisa de altcineva (sau cine stie ce idee ii mai vine acestei doctorite in special de suflete) deoarece oricum a fost scrisa dupa primele 2 scrisori mai sus!
Revin la osutafaraunu : mai omule voi doi va asemanati.Tu si adriana. Scrieti mult si gresit si nu intelegeti niciodata. Dar de ce ii dai dreptate adrianei atunci cand dupa tine are dreptate dar nu ii spui si unde greseste?
Faptul ca noi suntem preoti nu inseamna nimic. Ortodoxia recunoaste acest lucru fiecare este un preot. Dar nu toti au functii de conducere! Pai atunci in Vt a uitat Dumnezeu sa se tina de cuvant? Deoarece iata si Israel a fost un popor de preoti:
Imi veti fi o imparatie de preotisi un neam sfant. Acestea sunt cuvintele pe care le vei spune copiilor lui Israel." Din cate stiu eu numai din leviti erau alesi preoti cu functii de conducere! Asa ca iara gresesti! Poporul Israel in Vt era un neam de preoti pentru neamuri asa cum crestinii sunt preoti pentru cei nebotezati!
Last edited by Neaguu; 24.08.2011 at 23:58:08.
|