Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Am avut din nou reactia mea prosteasca de a lua afirmatiile dumneavoastra rand pe rand si a le comenta.
Apoi, din fericire, recititind postarea si mi-am adus aminte ca dumneavoastra scrieti imnuri. Si m-am oprit.
Va felicit si va urez succes.
Am vrea doar sa precizez pe scurt:
Hristos nu e nici penticostal nici ortodox nici catolic nici adventist, nici a lui Chifa, nici al lui Pavel sau al lui Apolo.
El este Fiu de Dumnezeu si Capul Bisericii Lui.
Dupa cum in primul secol Hristos n-a putut fi impartit, la fel si astazi: o grupare crestina nu poate pune monopol asupra Lui.
|
Poti sa admiti onest cu mana pe inima ca Hristosul in care crezi tu e identic cu Hristosul in care cred adventistii, Cel care a fost inconstient in timpul mortii?
Poti sa admiti ca Hristosul in care crezi tu ca penticostal e identic cu Hristosul din mintea iehovistilor, care nici macar nu are fire divina, ci e doar un supra-om?
Poti sa admiti ca Hristosul in care crezi tu e identic cu Hristosul acestor "ortodocsi idolatri" care cinstesc icoane si moaste? Si care mai are si o Mama vesnic prezenta in peisaj?
Sigur ca Hristos Cel adevarat e doar unul, dar cum se poate sa fie perceput in atat de multe moduri total contradictorii?
Tu ce intelegi prin sintagma "hristosi mincinosi"?
Hristosul in care cred ortodocsii, e pt. voi unul din acestia?